GOLDEN HOUSE BEVERWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Golden House Beverwijk. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 20:44 Prima bezorging Goed eten
14 apr 2024 om 20:35 Het eten van Golden house is eigenlijk altijd prima. Ik ken ze nog van toen ze nog op het Europaplein zaten. De bezorgtijd van bijna 2 uur was wel een beetje een tegenvaller. Dan wordt het echt wel tijd dat je wat gaat eten..
13 apr 2024 om 14:29 De portie's worden steeds kleiner voorheen was het veel meer, nu bami in klein bakje ipv groot bakje. Veel te weinig saus. Dat ze op europaplein zaten waren ze 10x beter en goedkoper ze zijn zeer slecht geworden. en duur. Bakjes die lekken
11 apr 2024 om 7:36 Naar twee hapjes, de rest weggegooid. Zonder..nooit meer bij deze chinese bestellen. Zou liever geen ster geven.
8 apr 2024 om 20:51 Eten was erg slecht niet gewend van deze Chinees
8 apr 2024 om 19:09 het was weer voortreffelijk houden zo
7 apr 2024 om 18:56 Eten was helaas teleurstellend en smaakloos en sateetje was slecht kippevlees zelfs de gebakken banaan voldeed niet helaas
7 apr 2024 om 16:09 We hadden 2 porties Babi Pangang en weer zoveel dat we wel voor 2 dagen hebben. Was verrukkelijk!
5 apr 2024 om 20:59 Op tijd gekomen en als altijd lekker
4 apr 2024 om 20:18 Redelijk vlotte bezorging wat natuurlijk afhankelijk is van de drukte. Verder goed te eten Voor herhaling vatbaar.
2 apr 2024 om 7:11 Miste een klein zakje kroepoek wat er altijd bij zit Verder keurig bezorgd eten was goed warm, dus snel gebracht super
1 apr 2024 om 22:00 Eten was lauw. Niet zo warm als we gewend zijn van Jullie..